20 + 1 Stock Best Of Party

2019. szeptember 21., szombat, 21:00–4:30 Sörárium - Kossuth tér 9., Szolnok, 5000

2019. szeptember 21., szombat, 21:00–4:30
Sörárium – Kossuth tér 9., Szolnok, 5000

Lassan eltelt egy év a 20 éves fergeteges buli óta, de eljött az ismétlés ideje, úgyhogy gyere 2019. szeptember 21-én a Söráriumba, ahol klimatizált helyiség, koktélpult, régi (Stock) és új pultosok, az akkori rezidens DJ-k és még rengeteg meglepetés vár Rád!

megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Sörárium blog

13. Az élesztő

Az élesztő sokáig nem tartozott a sör tudatosan használt alapanyagai közé. Mivel az élesztő benne van a levegőben, nem feltétlenül kell tudatosan hozzáadni a főzethez az erjesztés elindításához.

3. Rizs és köles

A rizsalapú alkoholos italok elsősorban Ázsiában elterjedtek, de a rizs felhasználása is egyre inkább szélesebb körű. – Magyarországon 2008 óta van kereskedelmi forgalomba a köleses sör, amit Szilágyi András, sör és szeszipari technológus kísérletezett ki.

9. A komló elterjedése

Azt, hogy a serfőzőknek hogyan jutott egyáltalán eszébe, hogy a komló virágával próbálják meg a élvezetesebbé tenni a sört, nem tudjuk. Azt viszont biztosan tudni lehet, hogy az ősi finnek és a vikingek az elsők között használták.