A vadételek nagykövete Szolnokon

Gyere el a hazai vadgasztronómia prezentőre, a televízióból és a szolnoki Séf Randevúról is ismert Vári Dávid séf "Terítéken" című vadonatúj könyvének bemutatójára!

2019. december 17., kedd, 18:00–21:00
Sörárium, Kossuth tér 9., Szolnok, 5000
Korlátozott férőhely – helyfoglalás

Hogyan tedd teljessé a karácsonyi menüdet vadétellel?
Milyen praktikákkal nyűgözd le vacsoravendégeidet?
Melyik vadhúsból lesz a legfenségesebb a fogásod?
====================
Gyere el a hazai vadgasztronómia prezentőre, a televízióból és a szolnoki Séf Randevúról is ismert Vári Dávid séf “Terítéken” című vadonatúj könyvének bemutatójára!
Dedikáltasd saját példányodat!
Kérdezz bátran a séftől!

megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Sörárium blog

22. A serfőzés – A cefre szűrése és hűtése

A főzés végén a sörcefre meglehetősen zavaros folyadék, amiben fehérjerészecskék, illetve a főzés végén hozzáadott komló darabjai úszkálnak. A sörrel végzett további munka előtt ezért a sörfőző mesterek leszűrik a főzetet.

15. Az élesztő felfedezése

Az élesztő mibenlétét csak a 19. század során fedezték fel a tudósok. Az első nagy áttörés Theodor Schwann (1810-1882) német fiziológus nevéhez fűződik