A vadételek nagykövete Szolnokon

Gyere el a hazai vadgasztronómia prezentőre, a televízióból és a szolnoki Séf Randevúról is ismert Vári Dávid séf "Terítéken" című vadonatúj könyvének bemutatójára!

2019. december 17., kedd, 18:00–21:00
Sörárium, Kossuth tér 9., Szolnok, 5000
Korlátozott férőhely – helyfoglalás

Hogyan tedd teljessé a karácsonyi menüdet vadétellel?
Milyen praktikákkal nyűgözd le vacsoravendégeidet?
Melyik vadhúsból lesz a legfenségesebb a fogásod?
====================
Gyere el a hazai vadgasztronómia prezentőre, a televízióból és a szolnoki Séf Randevúról is ismert Vári Dávid séf “Terítéken” című vadonatúj könyvének bemutatójára!
Dedikáltasd saját példányodat!
Kérdezz bátran a séftől!

megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Sörárium blog

42. Ale sörök 10.

Az Imperial Stout a legerősebb fajta Stout. Kifejezetten sötét vagy fekete színű, 6-8%-os alkoholtartalmú sör.

22. A serfőzés – A cefre szűrése és hűtése

A főzés végén a sörcefre meglehetősen zavaros folyadék, amiben fehérjerészecskék, illetve a főzés végén hozzáadott komló darabjai úszkálnak. A sörrel végzett további munka előtt ezért a sörfőző mesterek leszűrik a főzetet.

28. Az ipari sörgyártás és a kézműves sörök küzdelme

A 18. század végéig a világ söreinek nagy része kisméretű, helyi sörfőzdékben készült, amelyek egyetlen falu vagy egy városnegyed lakóit szolgáltak csak ki. Az ipari forradalommal drasztikus átalakuláson ment keresztül a söripar, három ok miatt is.

40. Ale sörök 8.

A Mild a hagyományos könnyű angol ale fajta. Kevés komlóval főzik, így édes malátaíze van, és csak 4% az alkoholtartalma.