A vadételek nagykövete Szolnokon

Gyere el a hazai vadgasztronómia prezentőre, a televízióból és a szolnoki Séf Randevúról is ismert Vári Dávid séf "Terítéken" című vadonatúj könyvének bemutatójára!

2019. december 17., kedd, 18:00–21:00
Sörárium, Kossuth tér 9., Szolnok, 5000
Korlátozott férőhely – helyfoglalás

Hogyan tedd teljessé a karácsonyi menüdet vadétellel?
Milyen praktikákkal nyűgözd le vacsoravendégeidet?
Melyik vadhúsból lesz a legfenségesebb a fogásod?
====================
Gyere el a hazai vadgasztronómia prezentőre, a televízióból és a szolnoki Séf Randevúról is ismert Vári Dávid séf “Terítéken” című vadonatúj könyvének bemutatójára!
Dedikáltasd saját példányodat!
Kérdezz bátran a séftől!

megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Sörárium blog

108. Amit sörivás közben érzünk 3.

A folyékony kenyér édességéért a maláta felel, ugyanis nem minden benne lévő cukor erjed meg. Savanyú ízt csak néhány sörben érezhetünk, például a német búzasörökben vagy a belga sörökben.

64. Sörlázadások – A sörpuccs 2.

A sok száz vagy több ezer embert befogadni képes sörcsarnokban a hosszú asztalok mellett ültek az emberek, a literes korsókból sört ittak és perecet eszegettek, a pincérnők sürögtek-forogtak az asztalok között.