Beszélgetés Leitner Olgával

2019. december 5., csütörtök, 10:00–12:00 Sörárium – Kossuth tér 9., Szolnok, 5000 Az anyaság nem kifogás, hanem indok arra, hogy jól legyél - ezt vallja Leitner Olga, a Bakker, anya lettem, és a Bakker, lefogyok közösségek megalapítója.

2019. december 5., csütörtök, 10:00–12:00
Sörárium – Kossuth tér 9., Szolnok, 5000

Az anyaság nem kifogás, hanem indok arra, hogy jól legyél – ezt vallja Leitner Olga, a Bakker, anya lettem, és a Bakker, lefogyok közösségek megalapítója.

December 5-én vele beszélgetünk arról, hogyan is lehet jól lenni, anyaságról, egészségről, karrierről.

A részvétel ingyenes és regisztrációhoz kötött.
Regisztráció: https://forms.gle/obwVoaX1beu5Lo6VA

megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Sörárium blog

3. Rizs és köles

A rizsalapú alkoholos italok elsősorban Ázsiában elterjedtek, de a rizs felhasználása is egyre inkább szélesebb körű. – Magyarországon 2008 óta van kereskedelmi forgalomba a köleses sör, amit Szilágyi András, sör és szeszipari technológus kísérletezett ki.

13. Az élesztő

Az élesztő sokáig nem tartozott a sör tudatosan használt alapanyagai közé. Mivel az élesztő benne van a levegőben, nem feltétlenül kell tudatosan hozzáadni a főzethez az erjesztés elindításához.

40. Ale sörök 8.

A Mild a hagyományos könnyű angol ale fajta. Kevés komlóval főzik, így édes malátaíze van, és csak 4% az alkoholtartalma.