Családi vasárnap a Söráriumban

Családi vasárnap a Söráriumban

Időpont: 2017. 03. 19.
Helyszín: Sörárium, (5000 Szolnok, Kossuth tér 9.)


Egy étterem számodra is inkább a baráti vagy céges kikapcsolódások helyszíne? De mi történik a családdal és a gyerkőcökkel? Előfordult már veletek is, hogy kishíján katasztrófa sújtotta területté nyilvánították az asztalt, ahol ebédeltetek a gyerekekkel?  Vagy rosszalló tekintetek kereszttüzében kellett kimenekíteni a családot a tett helyszínéről?

Ha igen, de ennek ellenére mégsem adjátok fel, akkor gyertek vasárnaponként a Söráriumba ebédelni. Nem kell az ötévesből angol herceget varázsolni pár órára, nálunk nyugodtan gyerek maradhat minden lurkó!

Vasárnaponként 12.00 és 15.00 óra között szeretettel várjuk a családokat, gyerekekkel, nagymamákkal, nagypapákkal, unokatesókkal együtt, mert a Múzeum gyermekfoglalkoztatójában minden gyerekre vár valami feladat.

Kedves Gyerekek!

A Sörárium óvónénijével készülhettek a farsangra vagy tanulhattok mondókákat. A nagyobbak mesét nézhetnek és kézműves foglalkozásokkal üthetik el az időt az ebédre várva vagy utána.

Kedves Szülők!

Keressétek az étlapunkon a kedvezmény matricákat, hiszen minden ételkategóriában kijelölünk egy-két tételt, amelyre 20 % kedvezményt biztosítunk a családoknak.

  • Asztalfoglalás: 06 20 282 8822