Házisörfőző verseny a Söráriumban | Jelentkezési időszak

Szoktál otthon sört főzni? Jó lenne, ha nem csak a haverok kóstolnák meg? Ha megmérettetnéd a főzetedet egy szakmai zsűri előtt, akkor nevezz be a Sörárium sörfőző versenyére!

Időpont: 2016. 11. 04. – 2017. 03. 01.
Helyszín: Sörárium, (5000 Szolnok, Kossuth tér 9.)


Ha kikísérletezted már az otthoni sörfőzés tudományát annyira, hogy tudsz jófajta házi nedűt készíteni, akkor nevezd be a művedet az Interaktív Szolnoki Sörmúzeum versenyére az alábbi fajták valamelyikével:

  • Pale Ale
  • India Pale Ale
  • Porter
  • Stout
  • Búzasör
  • Gyümölcsös sör

Az értékes nyeremények mellett a győztes sört a Sörárium lefőzi és csapon tartja. Itt a nagy lehetőség, hogy a söröd világhódító útra induljon. A pontos szabályokért és a fontos tudnivalókért kattints a versenyszabályzatra.

megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Sörárium blog

28. Az ipari sörgyártás és a kézműves sörök küzdelme

A 18. század végéig a világ söreinek nagy része kisméretű, helyi sörfőzdékben készült, amelyek egyetlen falu vagy egy városnegyed lakóit szolgáltak csak ki. Az ipari forradalommal drasztikus átalakuláson ment keresztül a söripar, három ok miatt is.