Házisörfőző verseny – eredményhirdetés

Az egész napos zsűrizést követően 16:00 órától kezdődik a nyilvános eredményhirdetés. A zsűri tagjai és elnöke röviden összefoglalja a tapasztalatokat, beszél egy-egy sörről. Minden résztvevő értékelőlapot, emléklapot és egy kis ajándékot fog kapni, valamint átadásra kerülnek a díjak is. Szeretettel várjuk Önöket!

2017. 04. 08.

Az egész napos zsűrizést követően 16:00 órától kezdődik a nyilvános eredményhirdetés. A zsűri tagjai és elnöke röviden összefoglalja a tapasztalatokat, beszél egy-egy sörről. Minden résztvevő értékelőlapot, emléklapot és egy kis ajándékot fog kapni, valamint átadásra kerülnek a díjak is.

Szeretettel várjuk Önöket!

megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Sörárium blog

26. A serfőzés – A palackozás

A nagy sörgyárak teljesen automata palackozóüzemekkel rendelkeznek. A palackozás során az üvegeket először alaposan kitisztítják, majd megtöltik szén-dioxiddal. A professzionális sörgyártásban a töltés során az ital csak minimálisan érintkezik oxigénnel.

13. Az élesztő

Az élesztő sokáig nem tartozott a sör tudatosan használt alapanyagai közé. Mivel az élesztő benne van a levegőben, nem feltétlenül kell tudatosan hozzáadni a főzethez az erjesztés elindításához.