HELLO Szolnok ✪ Fesztivál ✪ Sörárium ✪

Időpont: 2019. április 19., péntek, 19:00–23:30 Helyszín: Szolnok, Sörárium Szereted az élő 🎧 zenét? ➡️Ingyenes és ➡️igényes szórakozásra vágysz❗❓

Időpont: 2019. április 19., péntek, 19:00–23:30
Helyszín: Szolnok, Sörárium

19:00 – My Mother Knows
20:00 – Sunset Limited
21:00 – The Airship
22:20 – Fülemüle Presszó Tribűn Bend

🎤😍🔥Szereted az élő 🎧 zenét? ➡️Ingyenes és ➡️igényes szórakozásra vágysz❗❓ 😎🤦‍♂️🤷‍♂️
🐶❣ Belépő díj a rendezvényeken nincs❣, helyette ❤️ kérünk benneteket, hogy a Kéz A Mancsért Egyesület számára hozzatok magatokkal 🐶 száraz tápot, konzervet.

Változatos programokkal 💥✨💪🤘, egyszerre több helyszínen vár egy 💯 igazi, szolnoki zenei fesztivál.💋💋💋💋😘😘😘😘 HELLO Szolnok ✪ Fesztivál

🙏🏻Együttműködő partnerek:
Új Nemzedék – Szolnok
Kéz A Mancsért Egyesület
Civil Regionális Társulás – CRT

❗❗❗ A rendezvényről kép-, hang- és videófelvétel készül, az azon való részvétellel, illetve a helyszínre való belépéssel minden résztvevő hozzájárul képmása, hangmása rögzítéséhez. A felvételek elkészítésének célja a rendezvény megörökítése, a rendezvény megtörténtének igazolása, valamint a jövőbeli rendezvények népszerűsítése. A rendezvény szervezője: Civil Regionális Társulás (továbbiakban: CRT; székhely: 5000 Szolnok, Szapáry u. 19.; adószáma: 18827398-1-16, nyilvántartási száma: 16-02-0001328 ) A CRT a későbbiekben korlátozás nélkül, szabadon jogosult az elkészült felvételek hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére és forgalmazására a vonatkozó jogszabályi előírások szerint, a személyiségi jogok tiszteletben tartásával. A felvételeken szereplők sem előre, sem utólag semminemű ellenszolgáltatásra nem jogosultak. Vonatkozó jogszabályok: 2011. évi CXII. törvény, Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete, 2013. évi V. törvény.

megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Sörárium blog

57. Az áldozatként bemutatott sör

Az ősi vallások szerves része volt, hogy az isteneiknek az emberek az általuk fogyasztott táplálékból mutattak be áldozatot: háziállatokat vágtak le vagy gabonaféléket égettek el.