Luxfunk Radio Funky Party @Szolnok, Sörárium

2019. április 13.. Szereted a Funky-t? Lázba hoz a Hip-Hop és az RnB? Jobban szeretsz felnőttekkel partizni? Akkor gyere, és éld át velünk az igazi libabőrt!

Időpont: 2019. április 13., szombat, 22:00–4:00
Helyszín: Sörárium – Kossuth tér 9., Szolnok, 5000
Jegyár: 2.000 Ft


A Stock Best Of Party bemutatja: Luxfunk Radio Funky Party Szolnokon, a Söráriumban!

Szereted a Funky-t? Lázba hoz a Hip-Hop és az RnB? Jobban szeretsz felnőttekkel partizni? Akkor gyere, és éld át velünk az igazi libabőrt!

Az idén 12 éves Luxfunk Radio Funky Party-sorozata a szolnoki Stock Best Of Party meghívásának eleget téve végre Szolnokra is megérkezik, hogy a helyi Funky-arcokkal együtt dübörögjük tele az éjszakát a legjobb klasszik Funky, RnB és Hip-Hop zenékkel!

A DJ pultban a Luxfunk csapatából DJ Sampler áll majd, mellette a Back II Black zenekar szaxofonosa, Hoffer Miki fújja a Funky-rézcsövet. A hangulatot a warmup sessionben a Stock Best Of Party-sorozat megálmodója és egyben vendéglátónk, DJ Kelci (Kelemen Péter) alapozza meg.

Ne hagyd ki az első szolnoki Luxfunk Party-t!

Csatlakozz a Facebook eseményhez itt, és hívj meg minél több ismerősödet, akikkel együtt szeretnél bulizni!

Hangold rá magad a bulira!

Hallgasd a Luxfunk Radio Luxfunk Dance csatornáját, amin 24 órában adjuk a korábbi Luxfunk Party-k felvételeit. Katt az alábbi linkre a hallgatáshoz, és válaszd a LUXFUNK DANCE csatornát.

Tölts le DJ Samplertől mixeket és Luxfunk Party felvételeket itt:
https://www.luxfunkradio.com/termekkategoria/mix_letoltesek/luxfunk-blackmix/dj-sampler/

Tölts le más Luxfunk DJ-ktől is korábbi Luxfunk Radio Funky Party felvételeket itt!
https://www.luxfunkradio.com/termekkategoria/mix_letoltesek/luxfunk_dance/

Jegyek a helyszínen válthatók érkezéskor, 2000 Ft-ért.

Hozd el a haverokat!
Jelezd részvételed a Facebook eseményen itt, oszd meg a bulit, és hívj meg minél több olyan havert, barátot, barátnőt, akikről tudod, hogy szeretik a Funky-t!

megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Sörárium blog

3. Rizs és köles

A rizsalapú alkoholos italok elsősorban Ázsiában elterjedtek, de a rizs felhasználása is egyre inkább szélesebb körű. – Magyarországon 2008 óta van kereskedelmi forgalomba a köleses sör, amit Szilágyi András, sör és szeszipari technológus kísérletezett ki.

105. A sörcsizma és a sörzuhany

A nagyszerű találmányt aztán a tengerentúlon az ottani közönség igényeihez igazították: az 1950-es években megjelentek a western tematikájú és díszítésű sörcsizmák.