Múzeumok Éjszakája a Söráriumban

A Múzeumok éjszakáján több programmal várjuk a kedves Érdeklődőket!

A Múzeumok éjszakáján több programmal várjuk a kedves Érdeklődőket!

16:00 – 23:00
kiállítás, tárlatvezetés
Díjtalan múzeumlátogatás és tárlatvezetés
18.00
AZ ÉN BALATONOM – FORMÁLIS VALÓSÁGOK
Gécseg András festőművész és Görei Roland szobrászművész időszaki kiállítása nyílik
20:00 – 21:00
attrakció, gasztronómia
Sörkóstolók helyben főzött és cseh sörkülönlegességekből

megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Sörárium blog

2. Zab és a kukorica

Az általános tévhittel ellentétben nem csak árpából és búzából, hanem egyéb gabonafélékből is készülhet jó sör, a hangsúly elsősorban az alapanyagok minőségén van. Az, hogy egy adott sörfőző melyik növényt preferálja jobban annak személyes, gazdasági és földrajzi okai is vannak.

27. A házi sörfőzés

Magyarországon is egyre népszerűbbé kezd válni a házi sörfőzés. Nincs annál jobb érzés, mintha az ember a saját sörét ihatja, és szabadon kísérletezhet a különböző sörfajtákkal.

105. A sörcsizma és a sörzuhany

A nagyszerű találmányt aztán a tengerentúlon az ottani közönség igényeihez igazították: az 1950-es években megjelentek a western tematikájú és díszítésű sörcsizmák.