Női szemmel Békéssy Olgával

2019. november 7., csütörtök, 10:00–12:00 Sörárium, Kossuth tér 9., Szolnok, 5000 Hogyan keressünk rugalmas munkát magunknak? Kinek való a vállalkozás és kinek nem? Hogyan keress állást, ha a hagyományos, álláskereső portálos módszer nem válik be?

2019. november 7., csütörtök, 10:00–12:00
Sörárium, Kossuth tér 9., Szolnok, 5000

Hogyan keressünk rugalmas munkát magunknak? Kinek való a vállalkozás és kinek nem? Hogyan keress állást, ha a hagyományos, álláskereső portálos módszer nem válik be?
Miért fontos frissen tartani a tudásodat? Hogyan készítsd elő a karrierváltásod, ha valami teljesen új munkát tanulnál, vagy munka mellől indítanál vállalkozást? Ezekről is beszélgetünk … – Békéssy Olgával, a Női váltó online karrierváltó magazin alapító-főszerkesztőjével.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Biztosítsd helyedet az alábbi linken keresztül: https://forms.gle/NYHpBzb7fyuCm8hn8

megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Sörárium blog

38. Ale sörök 6.

Biére de garde A Biére de garde vagyis az „otthoni sör” jellegzetes francia ale. Franciaország északnyugati részén, a belga határ közelében fekvő területekről származik. Története

43. Ale sörök 11.

hanga ale egy igazi sörkülönlegesség, amely révén bepillanthatunk abba, milyenek voltak azok az ősi sörök, amelyeket nem komlóval, hanem más növényekkel ízesítettek.