Női szemmel Békéssy Olgával

2019. november 7., csütörtök, 10:00–12:00 Sörárium, Kossuth tér 9., Szolnok, 5000 Hogyan keressünk rugalmas munkát magunknak? Kinek való a vállalkozás és kinek nem? Hogyan keress állást, ha a hagyományos, álláskereső portálos módszer nem válik be?

2019. november 7., csütörtök, 10:00–12:00
Sörárium, Kossuth tér 9., Szolnok, 5000

Hogyan keressünk rugalmas munkát magunknak? Kinek való a vállalkozás és kinek nem? Hogyan keress állást, ha a hagyományos, álláskereső portálos módszer nem válik be?
Miért fontos frissen tartani a tudásodat? Hogyan készítsd elő a karrierváltásod, ha valami teljesen új munkát tanulnál, vagy munka mellől indítanál vállalkozást? Ezekről is beszélgetünk … – Békéssy Olgával, a Női váltó online karrierváltó magazin alapító-főszerkesztőjével.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Biztosítsd helyedet az alábbi linken keresztül: https://forms.gle/NYHpBzb7fyuCm8hn8

megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Sörárium blog

24. A serfőzés – A kondícionálás

Miután a sörkészítő befejezte a sörcefre erjesztését, az új sört hosszabb ideig a megfelelő hőmérsékleten kell tárolni, amíg eléri a kívánt állapotot. Ezt nevezik a sör kondicionálásának.

31. Lager sörök 2.

A Bajorországban főzött első lager sörök sötét színűek voltak. A csehek a Pilsenivel eredetileg ezeknek a barna söröknek akartak konkurenciát teremteni.