Női szemmel Békéssy Olgával

2019. november 7., csütörtök, 10:00–12:00 Sörárium, Kossuth tér 9., Szolnok, 5000 Hogyan keressünk rugalmas munkát magunknak? Kinek való a vállalkozás és kinek nem? Hogyan keress állást, ha a hagyományos, álláskereső portálos módszer nem válik be?

2019. november 7., csütörtök, 10:00–12:00
Sörárium, Kossuth tér 9., Szolnok, 5000

Hogyan keressünk rugalmas munkát magunknak? Kinek való a vállalkozás és kinek nem? Hogyan keress állást, ha a hagyományos, álláskereső portálos módszer nem válik be?
Miért fontos frissen tartani a tudásodat? Hogyan készítsd elő a karrierváltásod, ha valami teljesen új munkát tanulnál, vagy munka mellől indítanál vállalkozást? Ezekről is beszélgetünk … – Békéssy Olgával, a Női váltó online karrierváltó magazin alapító-főszerkesztőjével.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Biztosítsd helyedet az alábbi linken keresztül: https://forms.gle/NYHpBzb7fyuCm8hn8

megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Sörárium blog

28. Az ipari sörgyártás és a kézműves sörök küzdelme

A 18. század végéig a világ söreinek nagy része kisméretű, helyi sörfőzdékben készült, amelyek egyetlen falu vagy egy városnegyed lakóit szolgáltak csak ki. Az ipari forradalommal drasztikus átalakuláson ment keresztül a söripar, három ok miatt is.

104. Honnan ered a sörcsizma?

Arról nincs megbízható információ, ki alkotta meg az első sörcsizmát, az azonban biztos, hogy a Brit-szigeteken már az 1800-as évek első felében használták, és elsősorban nemesi vadásztársaságokban volt népszerű.