Nők a közéletben talkshow dr. Fügi Saroltával

Nők a közéletben talkshow dr. Fügi Saroltával
időpont: 2020. január 21., kedd, 9:00–11:00 helyszín: Sörárium, Kossuth tér 9., Szolnok, 5000 Egy finom kávé mellett hallgathatjuk meg vendégünk és Békéssy Klára humánerőforrás tréner beszélgetését.

időpont: 2020. január 21., kedd, 9:00–11:00
helyszín: Sörárium, Kossuth tér 9., Szolnok, 5000

▶️ A 2020-as évet egy Nők a közéletben beszélgetéssel indítjuk. Dr. Fügi Sarolta lesz a vendégünk – a város Főorvos asszonyként ismeri, hiszen a Hetényi Géza Kórház és Rendelőintézet pszichiátereként, osztályvezető főorvosaként él a köztudatban.

🛣 Életútja szerteágazó és különleges. A megyei pszichiátriai ellátás úttörője, önsegítő csoportok, alkoholizmus elleni klubok, szakmai csoportok létrehozója, a Szegedi Tudományegyetem oktatója, számos karitatív kezdeményezés kulcsszereplője.

💙 Ám ennél sokkal több okunk van nyitott szívvel várni őt. Bölcsessége és extravaganciája inspirál minket – a lelki életről való tudása, műveltsége, olvasottsága, a segítő szakma iránti elkötelezettsége, gondolkodásmódja, széles látóköre, kritikus hozzáállása, s az, ahogyan egy férfiasnak hitt szakmában a 70-es évektől tiszteletet vívott ki mind-mind követendő példává teszik.

➡️ Ha ismered, azért, ha nem, akkor pedig azért tarts velünk január 21-én délelőtt!

Egy finom kávé mellett hallgathatjuk meg vendégünk és Békéssy Klára humánerőforrás tréner beszélgetését.

A részvétel ingyenes és regisztrációhoz kötött.
Regisztráció: https://forms.gle/b17hiJVVCyrfEs1QA

Szeretettel várunk!

 

megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
On Key

Sörárium blog

27. A házi sörfőzés

Magyarországon is egyre népszerűbbé kezd válni a házi sörfőzés. Nincs annál jobb érzés, mintha az ember a saját sörét ihatja, és szabadon kísérletezhet a különböző sörfajtákkal.

29. Az ale és a lager sörök

A világon ma rengeteg sörfajtát állítanak elő. Ezeket két nagy csoportba soroljuk az erjesztés módja szerint: a felsőerjesztésű az ale, az alsóerjesztésű a lager.