2020. 03. 17. – Nők a közéletben talkshow Ferenczné Teleky Évával

2020. március 17., kedd, 9:00–11:00 Ha szeretnél egy kávé vagy tea mellett velünk inspirálódni 17-én kedden, tarts velünk!

2020. március 17., kedd, 9:00–11:00
Sörárium, Kossuth tér 9., Szolnok, 5000

Nők a közéletben talkshow-sorozatunkban Békéssy Klára humánerőforrás-tréner olyan nőkkel beszélget, akik a város mindennapjaira hatással vannak közéleti szerepüknek köszönhetően.

Ferenczné Teleky Éva nevét szinte mindenki ismeri, hiszen gyermeke vagy járt, vagy jár, vagy járni fog óvodába, esetleg családtagja, ismerőse óvodában dolgozik.

Vajon milyenek a mindennapjai annak a felsővezető nőnek, aki 19 óvodáért, 2050 óvodásért és 370 dolgozóért vállal felelősséget? Milyen a személyisége, milyen ember, milyen nő? Miből eredhet az állandó pozitív attitűdje, hatalmas lendülete, humorérzéke, folyamatos fejlődési igénye? Kérdezzük hát meg tőle! 🤩

Ha szeretnél egy kávé vagy tea mellett velünk inspirálódni 17-én kedden, tarts velünk!

A részvétel ingyenes és regisztrációhoz kötött.
➡️ Regisztráció: https://forms.gle/Wv9Sj3WCz3VuqJfi7

megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Sörárium blog

108. Amit sörivás közben érzünk 3.

A folyékony kenyér édességéért a maláta felel, ugyanis nem minden benne lévő cukor erjed meg. Savanyú ízt csak néhány sörben érezhetünk, például a német búzasörökben vagy a belga sörökben.

67. Sörlázadások – A sörpuccs 5.

A helyzet pikantériája az volt, hogy nem csak a nácik terveztek puccsot. A hadsereg vezetői és a konzervatív politikusok szintén készültek az erélytelennek tartott berlini kormánnyal való leszámolásra.