ProVakáció kedvezmény

Mi is kapcsolódunk a ProVakáció fesztiválhoz, mielőtt elindulnál egyél-igyál nálunk! Karszalag felmutatásával 10 % kedvezményt kapsz! 💙💙💙💙

Mi is kapcsolódunk a ProVakáció fesztiválhoz, mielőtt elindulnál egyél-igyál nálunk!
Karszalag felmutatásával 10 % kedvezményt kapsz! 💙💙💙💙

megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Sörárium blog

5. A maláta

A sörfőzéshez a leggyakrabban világos malátát használnák. Ezen a típuson belül létezik a pilseni maláta, a lager maláta és az egyszerűen világos maláta. Az eljárás során lassan szárítják a gabonát, nem túl magas hőmérsékleten, amelyet fokozatosan növelnek meg, legfeljebb 80-85 °C-ig.

31. Lager sörök 2.

A Bajorországban főzött első lager sörök sötét színűek voltak. A csehek a Pilsenivel eredetileg ezeknek a barna söröknek akartak konkurenciát teremteni.

27. A házi sörfőzés

Magyarországon is egyre népszerűbbé kezd válni a házi sörfőzés. Nincs annál jobb érzés, mintha az ember a saját sörét ihatja, és szabadon kísérletezhet a különböző sörfajtákkal.