„Vadat, halat, s mi jó falat” – Tematikus vacsoraestek a Söráriumban

A különleges menüsorral ellátott napokon a meglévő étlapot egészítjük ki egyedi fogásokkal, melyek kizárólag azonos kategóriájú ételek különbözőségeit mutatja be.

Időpont: 2017. 03. 16.
Helyszín: Sörárium, (5000 Szolnok, Kossuth tér 9.)
Jegyár:


A különleges menüsorral ellátott napokon a meglévő étlapot egészítjük ki egyedi fogásokkal, melyek kizárólag azonos kategóriájú ételek különbözőségeit mutatja be.

Első alkalommal ínycsiklandó zsákmányainkat, vadas fogásainkat öblítheted le egy kupa hideg sörrel.

Asztalt foglaló vendégeink szomjoltó sörét a ház állja.

Kérjük, hogy foglalási, érkezési szándékod jelezd a rendezveny@sorarium.hu e-mail címen, vagy a 06 20 282 8822-es telefonszámon.

megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Sörárium blog

105. A sörcsizma és a sörzuhany

A nagyszerű találmányt aztán a tengerentúlon az ottani közönség igényeihez igazították: az 1950-es években megjelentek a western tematikájú és díszítésű sörcsizmák.

64. Sörlázadások – A sörpuccs 2.

A sok száz vagy több ezer embert befogadni képes sörcsarnokban a hosszú asztalok mellett ültek az emberek, a literes korsókból sört ittak és perecet eszegettek, a pincérnők sürögtek-forogtak az asztalok között.

13. Az élesztő

Az élesztő sokáig nem tartozott a sör tudatosan használt alapanyagai közé. Mivel az élesztő benne van a levegőben, nem feltétlenül kell tudatosan hozzáadni a főzethez az erjesztés elindításához.