Vállalkozói Piactér – Dr. Klinszki Tamásné

időpont: 2020. 02. 08. - helyszín: Sörárium Dr. Klinszki Tamásné, a Szövetvarázs KFT tulajdonosa, ügyvezetője is azon nők között van, akiknek meghallgathatod életútját, vállalkozói élményeit.

időpont: 2020. 02. 08.
helyszín: Sörárium

Február 8-án Vállalkozói Piactér – Mi már nagyon várjuk! Te regisztráltál már?

Dr. Klinszki Tamásné, a Szövetvarázs KFT tulajdonosa, ügyvezetője is azon nők között van, akiknek meghallgathatod életútját, vállalkozói élményeit. Jártál már nála a Kossuth Lajos utca 18.-ban?

Erika útja váratlan fordulatokkal volt teletűzdelve. Nem túlzás azt állítani: ő az újrakezdés mestere. Biztonságra törekvése, előrelátása és szakmája iránti rajongása segítették. Biztosak vagyunk benne, hogy rengeteget tanulunk majd tőle!

Az eseményen a részvétel ingyenes és regisztrációhoz kötött.
Regisztráció: https://forms.gle/ zfjqUpegJYodFQaq8

Te is vállalkozó vagy? Szívesen bemutatnád terméked, szolgáltatásod? Kiállítóként is részt vehetsz a Vállalkozói Piactéren – további információ és jelentkezés: https://forms.gle/ Rh7iz2bPfwjhQB2YA.

megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
On Key

Sörárium blog

7. A komló fajtái

Mindegyik komlónak megvan a maga karaktere. A serfőző mestereknek, ahhoz, hogy a kívánt sört állíthassák elő, jól kell ismerniük a különböző komlófajtákat.

1. Árpa

A sörfőzdék többségének kedvenc árpafajtája van, amelyet meghatározott területről szerez be. Az árpát leginkább malátázzák, de az erős barna sörök esetében pörkölik.

42. Ale sörök 10.

Az Imperial Stout a legerősebb fajta Stout. Kifejezetten sötét vagy fekete színű, 6-8%-os alkoholtartalmú sör.