
52. Milyen lehetett egy régi sör – Füstös
A füstölt alkoholos italok rajgóit ez természetesen megörvendeztetné, de a könnyű mai sörökhöz szokott ízlelőbimbóknak szokatlan lenne az érzés.
Étterem, söröző és látványsörfőzde
5000 Szolnok, Kossuth tér 9.
A füstölt alkoholos italok rajgóit ez természetesen megörvendeztetné, de a könnyű mai sörökhöz szokott ízlelőbimbóknak szokatlan lenne az érzés.
Attól tartottak, hogy ha csak egy vagy néhány söröző emel árat, a vendégeik egyszerűen átpártolnak a versenytársakhoz.
A sörfőzéshez a leggyakrabban világos malátát használnák. Ezen a típuson belül létezik a pilseni maláta, a lager maláta és az egyszerűen világos maláta. Az eljárás során lassan szárítják a gabonát, nem túl magas hőmérsékleten, amelyet fokozatosan növelnek meg, legfeljebb 80-85 °C-ig.
Az ősi vallások szerves része volt, hogy az isteneiknek az emberek az általuk fogyasztott táplálékból mutattak be áldozatot: háziállatokat vágtak le vagy gabonaféléket égettek el.
Elérhetőségek
5000 Szolnok, Kossuth tér 9.
E-mail: info@sorarium.hu
Gyorslinkek
Ha a környéken jár térjen be hozzánk egy gyors ebédmenüre is hétköznaponként.
© 2019 Sörárium – Szolnoki interaktív sörmúzeum • Minden jog fenntartva – Készítette: Hernyák Gábor e.v. – WordPress (GeneratePress + Elementor Pro)
Alapkoncepció (steampunk stílus és grafika – egyedi programozással) – Net-Front Kft. (2016)